VAŠA PAMETNA HIŠA

Pametna hiša namesto vas skrbi pravilno in energetsko učinkovito gretje, hlajenje. Poleg tega poskrbi tudi za ambientalno razsvetljavo, ki se odziva na vas glede na čas in trenutno svetlost prostora. Tako bo avtomatika ob nočnem sprehodu skozi vaše bivalne prostore prižigala prizore, ki so minimalni in prijetni za oko. Poleg omenjenih funkcij bo hišna avtomatika poskrbela še za mnogo drugih stvari, kot sta varnost (vlom, poplava, požar), senčenje.

Loxone Miniserver tako prevzame tudi do 50.000 prijemov letno.

 

UNIKATEN DOM

Dom, ki namesto vas poskrbi za tisoče malih opravil. Naloga avtomatike je da v skladu s časovnim razporedom in ob upoštevanju sezone, vremena in prisotnosti poskrbi za maksimalno udobje in varnost prebivalcev. Hkrati pa prebivalcem sprosti čas za bolj pomembne stvari.

Sistem Loxone velja za enega izmed najbolj naprednih sistemov na tržišču.

ENOSTAVEN NADZOR

Življenje z pametno inštalacijo Loxone je kot leteti na avtopilotu! Če pa boste kdaj želeli nekaj spremeniti pa ste od tega oddaljeni samo en klik na bližnjem stikalu. Za bolj napredne nastavitve ali spremembe pa uporabite pametnem telefon.

 

ENOSTAVNA UPORABA ZA VSE UPORABNIKE

Vaš dom naredimo varnejši, bolj udoben, bolj energetsko učinkovit in bolj uporabniku prijazen. Upravljanje je enostavno in ne zahteva tehničnega predznanja, tako je vaše bivališče primerno za stanovalce vseh starostnih skupin.

 

Najvišja IQ

Zahvaljujoč  tehnologiji Loxone

Loxone Smart Home združuje vse dele vašega doma v eno celoto. Miniserver omogoča inteligentno komunikacijo med različnimi sistemi in napravami v hiši, vključno z ogrevanjem, razsvetljavo, senčenjem, alarmnim sistemom, glasbo,…