CELOSTNE REŠITVE NA PODROČJU PAMETNIH INŠTALACIJ

1

Osvetljava

2

Gretje & Hlajenje

3

Varnost

4

Dostop

5

Glasba & Multimedija

6

Energija

7

Solarne celice & PV

8

E – Mobilnost

9

Okna & Senčila

10

Tende

11

Ventilacija

12

Bazen

Osvetlitev z WOW faktorjem

Razsvetljava lahko preoblikuje prostore in razpoloženja v vašem domu. Skrbno načrtovana osvetlitev ponuja odličen način za ustvarjanje vzdušja in kontrasta v vašem domu. Z Loxone, lahko izbirate med paleto barv in hkrati združuje različne vire svetlobe. Nastavitev svetlobe je enostavna in zamenjava osvetlitve (scene) zahteva samo dotik na stikalu.

Doživite moč razsvetljave v vašem pametnem domu.

Zaščita za vas in vašo družino

Medtem ko boste spali, bo vaš dom bedel nad vami, sistem vas opozori na morebitne vsiljivce in druge nevarnosti, kot so požar ali puščanje vode. V primeru nevarnosti se bodo vklopile vse potrebne luči in vas tako peljale na varno. 

Doživite moč razsvetljave v vašem pametnem domu.

Vedno prava temperatura

V domu, je vedno prijetna temperatura in ogrevanje v vsakem prostoru je pod nadzorom. Temperature se nastavljajo individualno za vsak prostor posebej. Topla kopalnica zjutraj ali hladnejša spalnica ponoči je tako nekaj povsem samoumevnega. . .

Miniserver se neprestano uči kako najbolj efektivno ogrevati ali hladiti posamezen prostor v vašem domu. Zaradi tega temperature v prostoru ne nihajo, kot pri uporabi običajnih termostatov. Hkrati se s tem poveča udobje in zniža porabo energije.

Brez pregrevanja prostorov zaradi sonca

Z pomočjo astronomije vaš dom ve kje se v nahaja sonce in katera senčila je potrebno uporabiti za preprečevanje pregrevanja posameznega prostora. Pozimi sistem deluje obratno in prostore dogreva s sončno energijo.