SAMODEJNO UPRAVLJANJE

VAŠE PAMETNE HIŠE

Prepričani smo, da mora biti avtomatizacija enostavna in cenovno ugodna. Zato nudimo celovite rešitve pametnih inštalacij za domačo ali poslovno uporabo. Rešitve za razsvetljavo, ogrevanje, varnost, avdio, senčenje, integracije sončne elektrarne in še več.

SENČENJE

Avtomatsko senčenje kadar je to potrebno. Preprečevanje pregrevanja posameznih prostorov in pozimi dodatno ogrevanje z pomočjo sonca. Senčila se lahko upravlja  posamezno ali v skupinah. Pri Loxone pametnih hišah so tudi senčila del vsega in se bodo ob sprožitvi alarmnega sistema samodejno dvignile in tako omogočile pametni razsvetljavi da opozori okolico na težavo.

untitled-3

RAZSVETLJAVA

Rarsvetljava pri Loxone je pametna in enostavna. Uporablja se lahko samo ena tipka za upravljanje celotne razsvetljave v prostoru. LED trakovi, svetlobni prizori, zatemnitev in še veliko več. Naj se ponoči, ko se sprehodite po vašem domu luči vklopijo samodejno in to ravno prav. Razsvetljava je seveda tudi del alarmnega sistema.

untitled-3

OGREVANJE IN HLAJENJE

Pametno ogrevanje in hlajenje, vsak prostor se obravnava individualno. Sistem se nenehno uči kako najbolj učinkovito ogrevati ali hladiti vaš dom. Na ta način zmanjšamo nihanje temperatur v prostorih. Kot posledica je bivanje bolj ugodno in bolj energetsko učinkovito. Loxone poskrbi, da bodo prostori segreti ali ohlajeni takrat, ko se to potrebuje.

untitled-3

AUDIO SISTEM

Poslušajte svojo najljubšo glasbo v katerikoli sobi. Predvajajte si glasbo zjutraj pod tušem, ali chill out s sproščujočo glasbo ob večerji. Dovolite, da vas vaš audio sistem obvesti o morebiti poplavi ali požaru.

untitled-3

ENERGIJA

Izmerite, koliko energije vaš pametni dom porabi in po potrebi izklopite porabnike, ki je trenutno ne potrebujete.

untitled-3

ALARM

Ustvarite svoj individualni alarmni sistem z obstoječimi komponentami, kot so detektorji prisotnosti. Nezaželenih goste bo pregnala vaša razsvetljava skupaj , audio sistemom.  Naj vaš dom vedno izgleda, kot da je nekdo doma.

untitled-3

ODKRIJTE AVTOMATSKO ŽIVLJENJE

Začnite sodelovati z nami in prejmite naš brezplačni Smart Home Vodnik po pošti. Imate kakšno vprašanje? Pustite nam sporočilo in prijazna ekipa bo prišla v stik z vami.